Sjekk ut vår nyeste video!

Helt kake er et helt nytt bakeunivers hvor vi blir bedre kjent med Thea, Oscar, Sebastian og Odin. De tester ulike nyheter, får utfordringer og byr på masse god underholdning. I tillegg deler vi våre beste oppskrifter på enkle og gjennomføre oppskrifter.

OPPSKRIFTER

Crazy vaniljekake

Non stop milkshake

Red velvet koppekake

Sjokoladepizza

5-6 scoops vaniljeis

0,5-1dl melk

0,5dl nonstop

Smak til og juster mengden melk for å få ønsket konsistensen på milkshaken

smør nugatti lagt kanten og
rull glasset i hakket nonstop

topping:
krem
sjokoladesaus
hakket nonstop

4 ss melk

1,5 ss nøytral olje

4 ss mel

2 ss sukker

1,5 ts bakepulver

1/4 ts vaniljesukker

En klype salt

konditorfarge

3 biter hvit sjokolade

strøssel

Bland kakerøren I ulike mindre skåler med ønsket konditorfarge. Behold en uten for mer kontrast . Legg røren lagvis i en smurt kopp. Dytt sjokoladebitene i midten av koppen Strø over strøssel før steking.

Stekes på sterkeste varme i 60 - 90 sekunder.

3 ss melk

2 ss olje

1/2 ts eddik

rød konditorfarge

3ss mel

2ss sukker

1/2 ss bakekakao

1/4 ts bakepulver

En klype salt

Stekes på sterkeste varme i mikro i 60 - 90 sekunder

kremost glassur
2ss kremost
2ss melis
1/4ts sitronsaft


Pizzabunn

Vaniljesaus

Hvitsjokolade

freia melkesjokolade

Grovhakk 100g sjokolade og legg halvparten av bitene langs skorpen på pizzaen - lag en brett for å pakke sjokoladen inn.

Ha ca 3 ss vaniljsesaus over pizzaen før steking. Smelt 100g melkesjokolade og ha over pizzaen når den er ferdigstekt. Topp pizzaen med resten av sjokoladebitene og riv på hvitsjokolade.