Sjekk ut vår nyeste video!
Helt kake er et helt nytt bakeunivers hvor vi blir bedre kjent med Thea, Oscar, Sebastian og Odin. De tester ulike nyheter, får utfordringer og byr på masse god underholdning. I tillegg deler vi våre beste oppskrifter på enkle og gjennomføre oppskrifter.
OPPSKRIFTER
Crazy vaniljekake
Non stop milkshake
Red velvet koppekake
Sjokoladepizza
5-6 scoops vaniljeis
0,5-1dl melk
0,5dl nonstop
Smak til og juster mengden melk for å få ønsket konsistensen på milkshaken
smør nugatti lagt kanten og
rull glasset i hakket nonstop
topping:
krem
sjokoladesaus
hakket nonstop
4 ss melk
1,5 ss nøytral olje
4 ss mel
2 ss sukker
1,5 ts bakepulver
1/4 ts vaniljesukker
En klype salt
konditorfarge
3 biter hvit sjokolade
strøssel
Bland kakerøren I ulike mindre skåler med ønsket konditorfarge. Behold en uten for mer kontrast . Legg røren lagvis i en smurt kopp. Dytt sjokoladebitene i midten av koppen Strø over strøssel før steking.
Stekes på sterkeste varme i 60 - 90 sekunder.
3 ss melk
2 ss olje
1/2 ts eddik
rød konditorfarge
3ss mel
2ss sukker
1/2 ss bakekakao
1/4 ts bakepulver
En klype salt
Stekes på sterkeste varme i mikro i 60 - 90 sekunder
kremost glassur
2ss kremost
2ss melis
1/4ts sitronsaft
Pizzabunn
Vaniljesaus
Hvitsjokolade
freia melkesjokolade
Grovhakk 100g sjokolade og legg halvparten av bitene langs skorpen på pizzaen - lag en brett for å pakke sjokoladen inn.
Ha ca 3 ss vaniljsesaus over pizzaen før steking. Smelt 100g melkesjokolade og ha over pizzaen når den er ferdigstekt. Topp pizzaen med resten av sjokoladebitene og riv på hvitsjokolade.